Over ons

Share the nature more inside

Een webshop, waar je kan verdwalen in de vele soorten vlinders, insecten en zelfs exotische dieren. Wordt verliefd op alles wat de natuur te bieden heeft en haal dit dan vooral verantwoord in huis. Alles is met liefde gemaakt en verwerkt in een stolp, lijst of kistjes van klein naar groot formaat.

Nieuwsgierig? Neem vooral verder een kijkje in de webshop en houdt ons in de gaten voor alle updates. Heb jij een creatief of eigen idee, die je werkelijkheid wilt laten worden? Neem dan een kijkje bij Maatwerk.

Het verhaal achter Share Butterfly

Ik wil jullie even kort meenemen in het verhaal dat achter deze prachtige vlinder, insecten en andere exotische dieren zit. Waar is het allemaal begonnen? 

Ik ben Sharen Herman en ben op mijn 20ste dit mooie bedrijf “Share Butterfly” begonnen. Zoals het bij de meeste hobby’s en/of verzamelingen begint, zo begon het bij mij met die ene blauwe vlinder… daarna volgende al snel een schorpioen, nog een paar vlinders en zo volgde er nog meer exotische dieren. 

Doordat ik steeds meer in mijn verzameling wilde hebben ben ik vervolgens zelf gaan experimenteren met het prepareren van vlinders en het in verschillende soorten stolpen en lijsten te gaan plaatsten. Ik vind het erg mooi om zulke prachtige dieren een “tweede” leven te geven, vandaar ook mijn visie: “Share the nature more inside”.  

Door dat ene bericht op Facebook is alles begonnen. Ik had een stolp geplaatst die ik had gemaakt en al na een paar minuten kreeg ik meerdere berichten of ik de stolpen ook verkocht en of ik persoonlijke en unieke opdrachten wilde maken. Zo is de hobby omgezet in een passie en daar is mijn bedrijf Share Butterfly uit geboren.  

Tevens zit het beroep “taxidermist” in de familie. Mijn overgroot opa was een Taxidermist. Hierdoor raakte ik geïnspireerd om dat op te pakken en het zelf te gaan doen. Dus na twee generaties over te slaan wil ik graag de familietraditie voortzetten. 

Ik wens je nog veel kijk en shop plezier met alle prachtige vlinders, insecten en kleine exotische dieren die je hier kan vinden!

Maatwerk Morpho didius
M5-04-01_03

Share the nature more inside