Maatwerk offerte aanvragen

Ben je op zoek naar iets speciaals, unieks en bijzonders dat je niet op de website ziet staan of graag op maat gemaakt wilt hebben? Dan ben je bij Share Butterfly zeker aan het juiste adres! Nieuwe seizoen, verjaardag, babyshower of een nagedachtenis, maar ook als een mooie aanvulling op je interieur!

Wat zijn je wensen ?

 • Hoeveel vlinders, insecten of exotische dieren? Als er taxonomieën gecombineerd moeten worden, graag aangeven in het personalisatie veld.
 • Wat voor combinatie?
 • Wat voor lijst/stolp/kistje zou je ze in willen hebben?
 • Wat voor kleurencombinatie?
 • Iets gepersonaliseerd er in verwerkt (foto’s, sieraden, as, gedenkbeeld)?
 • Moderne uitstraling of juist een vintage look?

Na deze wensen in samenspraak te hebben doorlopen, maak ik hiervan een vrijblijvend proefmodel. Als dit volledig naar jouw wens is maken we hier een opmaat gemaakte Share Butterfly van. Mocht u andere vlinders/insecten/exotische dieren wensen maar deze niet op de website te zien zijn, laat het mij dan weten, zodat ik die kan bestellen of kan kijken wat we daarvoor anders kunnen gebruiken.

Laat je vooral inspireren door mijn Instagram pagina en de foto’s op de website. Vul hieronder het formulier in, dan gaan we samen op zoek naar jou favoriete design. Zo haal je een eyecatcher in huis of als een uniek cadeau.

Volledig hand en op maat gemaakt!

  ModernVintage  ONS ADRES

  Basilicumweg 151,
  1314 JW Almere

  info@sharebutterfly.nl
  +31 (0)6-18407711

  STAY SOCIAL