Speciaal voor jou gemaakt

Speciaal voor jou gemaakt
19 februari 2022 Sharen Herman
A2-01-09

Wat past er precies bij jou?

Ik maak met veel passie een uniek maatwerk stuk, omdat ik jouw wens dan kan omzetten in iets visueels. Iets met een betekenis voor jou of juist voor een ander met zo’n uniek cadeau of nagedachtenis.

Ben je dan ook op zoek naar iets speciaals, unieks en bijzonders dat je  graag op maat gemaakt wilt hebben? Dan ben je bij Share Butterfly zeker aan het juiste adres!

Op welk moment zou je dan een maatwerkstuk laten maken. Denk dan aan een nieuwe seizoen, verjaardag, babyshower of een nagedachtenis, maar ook als een mooie aanvulling op je interieur!

Na deze wensen in samenspraak te hebben doorlopen, maak ik hiervan een vrijblijvend proefmodel. Als dit volledig naar jouw wens is maken we hier een opmaat gemaakte Share Butterfly van. Mocht u andere vlinders/insecten/exotische dieren wensen maar deze niet op de website te zien zijn, laat het mij dan weten, zodat ik die kan bestellen of kan kijken wat we daarvoor anders kunnen gebruiken.

Laat je vooral inspireren door mijn Instagram pagina en de foto’s op de website.

Neem vooral vrijblijvend contact met mij op en dan gaan we samen op zoek naar jouw favoriete design. Want zo haal je een eyecatcher in huis of  een uniek cadeau/nagedachtenis.