Lentekriebels

Lentekriebels
19 februari 2022 Sharen Herman
lente pagina

De Lentekriebels zijn er weer. De vlinders fladderen, kleurrijke bloemen staan in bloei en de eerste zonnestralen vallen op onze huid. Het is de hoogste tijd om de frisse en felle kleuren weer in huis te gaan halen.

 

Wat zijn de interieurtrends van deze lente? Samen kijkend naar de leukste woontrends van dit moment.

De kleur blauw staat vooral centraal en gaan we in dit voorjaar van 2022 in verschillende tinten tegenkomen. Van het welbekende denim blauw tot aan Pantones ‘Super Sonic’, de kleur blauw is hot en happening. De Morpho Didius is hier het perfecte voorbeeld van in een mooie grote stolp in het midden van de kamer. Dit is dan de eye-cather voor het perfecte voorjaars interieur.

 

De woonaccessoires maken de lente in huis

Haal de frisse wind door het huis en maak ruimte voor het voorjaar. Door de accessoires met regelmaat te veranderen, krijgt het interieur ook heel eenvoudig een nieuwe en frisse uitstraling. Ruil hier dan ook de donkere keuren in voor de kleurrijke en luchtige kleuren van het voorjaar. Bekijk hier dan ook onze lente collectie voor, om jouw interieur net die extra sparkel te geven. Dit is dan ook een woontrend waardoor het interieur weer helemaal lente-proof is.

maatwerk
U5-01-06
M5-04-01_com